Browsing by Author ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Addition of anacardic acid as antioxidants in broiler chicken mortadella | ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; PEREIRA, Ana Lúcia Fernandes; FREITAS, Ednardo Rodrigues de; TREVISAN, Maria Teresa Salles; COSTA, José Maria Correia da |
2016 | Coconut water wine: physicochemical and sensory evaluation | SOARES, Lorrayne S. O.; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; LEMOS, Tatiana de Oliveira; SILVA, D’jany S.; PEREIRA, Ana Lucia F. |
2016 | Desarrollo y evaluación sensorial de néctar mixto de piña y té verde | ALVARENGA, Tahan N. V.; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; PEREIRA, Ana Laura F.; LEMOS, Tatiana de Oliveira |
2013 | Egg quality and yolk lipid composition of laying hens fed diets containing cashew nut meal | VIDAL, Tatiana Fontoura; PEREIRA, Ana Lúcia Fernandes; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; FREITAS, Ednardo Rodrigues; SOUSA NETO, Manoel Alves; ZAPATA, Jorge Fernando Fuentes |
2012 | Extratos etanólicos da manga como antioxidantes para frangos de corte | FREITAS, Ednardo Rodrigues de; BORGES, Ângela da Silva; TREVISAN, Maria Teresa Sales; WATANABE, Pedro Henrique; CUNHA, André Luís da; PEREIRA, Ana Lúcia Fernandes; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; NASCIMENTO, Germano Augusto Jerônimo do |
2009 | Fatty acids, cholesterol, oxidative rancidity, and color of irradiated shrimp | ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; PEREIRA, Ana Lúcia Fernandes; VIDAL, Tatiana Fontoura; ZAPATA, Jorge Fernando Fuentes; SOUSA NETO, Manoel Alves de; FREITAS, Ednardo Rodrigues de |
2017 | Internal quality of eggs coated with cassava and yam starches | MOTA, Antônia Silmara de Brito; LIMA, Patrícia Maria da Silva; SILVA, Djany Souza; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; FREITAS, Ednardo Rodrigues de; PEREIRA, Ana Lucia Fernandes |
2017 | Qualidade interna de ovos com cobertura de fécula de mandioca e amido de inhame | MOTA, Antônia Silmara de Brito; LIMA, Patrícia Maria da Silva; SILVA, Djany Souza; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; FREITAS, Ednardo Rodrigues de; PEREIRA, Ana Lucia Fernandes |
2011 | Type of dietary lipids and storing time on egg stability | PEREIRA, Ana Laura Fernandes; VIDAL, Tatiana Fontoura; ABREU, Virgínia Kelly Gonçalves; ZAPATA, Jorge Fernando Fuentes; FREITAS, Ednardo Rodrigues de |